Akademik kurul toplantısı yapıldı

2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet KELEŞ başkanlığında, Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Mert ÖZGÜNER, Genel Sekreterimiz Doç. Dr. Mahmut GÜRSOY ve tüm Akademisyenlerimizin geniş çaplı katılımlarıyla 17.09.2024 tarihinde yapıldı. 

Toplantıya açılış konuşmalarıyla başlayan Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Mert ÖZGÜNER kuruluşundan bugüne kadar Yüksekokulumuzun gelişim süreçlerini içeren etkili bir sunum gerçekleştirdi. Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet KELEŞ Yüksekokulumuz eğitim hizmetleri ile ilgili konularda Öğretim Elemanları ile bilgi alışverişinde bulundu.

Toplantıda ayrıca 2024-2025 eğitim öğretim yılı içerisinde yapılması planlanan akademik ve sosyal faaliyetlere değinildikten sonra Yüksekokulumuzun gelişimine ve kalitesinin artırılmasına yönelik öğretim elemanlarımızın görüşleri alındı.

Toplantı, dilek ve temennilerin dinlenmesi ile sona erdi.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.