1.Sınıf Öğrencilerine Oryantasyon Eğitimi

Yüksekokulumuzda bulunan bölümler tarafından yeni kayıt yaptıran 1. Sınıf öğrencilerine yönelik tanışma ve oryantasyon programları düzenlendi. Bölüm başkanları ve danışman öğretim elemaanlarının katılımları ile gerçekleşen toplantılarda öğrencilere;

Üniversitemizin ön lisans ve lisans eğitim-öğretim yönetmeliği,

Yüksekokul idari iş ve işlemler,

Akademik takvim,

Öğrenci otomasyon sistemi ve

ADYÜ ve Besni Ali Erdemoğlu MYO web sayfası hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

Ayrıca öğrencilerimizin eğitim-öğretim ve araştırmalarında kütüphanemiz imkanlarından daha iyi yararlanmalarının sağlanması, okuma alışkanlıklarının geliştirilmesi, Üniversitemiz ve Yüksekokulumuz kütüphanesini daha etkin bir şekilde kullanmalarına katkıda bulunmak amacıyla tanıtım gerçekleştirdi.

Yüksekokulumuzunda yeni başlayan öğrencilerimize başarılar dileriz.