2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı yapıldı

Besni Ali Erdemoğlu MYO 2022-2023 Eğitim Öğretim yılı Akademik Genel Kurul Toplantısı 13 Eylül 2022 tarihinde Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Akademik Genel Kurul Toplantısı Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hakan EVİN’in açılış konuşması ile başladı. Akademik Kurul Toplantısında bir yıllık süreçte fakültemiz öğretim elemanlarının eğitim- öğretim ile yurtiçi ve yurtdışı faaliyetlerinden oluşan akademik yılın değerlendirilmesi yapıldı. Ayrıca toplantıda 2022-2023 Eğitim- Öğretim yılı içerisinde yapılması planlanan akademik, sosyal ve sanatsal faaliyetlerin planlanmasının yanı sıra Besni Ali Erdemoğlu MYO’nun gelişimine yönelik bölüm başkanları ile öğretim elemanlarının görüşleri alındı.

Toplantı Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Hakan EVİN’in iyi dilek ve temennileri ile sona erdi.