Söyleşi " Sosyal Medya ve Gençlik "

2022 yılı Bağımlılıkla Mücadele Seferberlik Yılı kapsamında, Besni İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü Mehmet Erdemoğlu Mimarlık Fakültesi Binası toplantı salonunda “Sosyal Medya ve Gençlik” konulu söyeşi gerçekleştirilmiştir.

Sosyal Hizmet Uzmanı Mehmet Şah KAÇAR ve Çocuk Gelişim Uzmanı Yasemin YOLDAŞ tarafaından gerçekltirilen söyleşiye Yüksekokulumuz akademik ve idari personelleri ile çok sayıda öğrenci katılmıştır.

Üniversite gençliğinin üretim odaklı sosyal medya kullanımı ve farkındalığının oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen söyleşide “Sosyal medyayı nasıl kullanıyoruz?” ve “Sosyal medya ne kadar gerçek ne kadar sanal?” konuları tartışılmıştır.