Kariyer Söyleşisi

Adıyaman Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi katkılarıyla Besni Ali Erdemoğlu Meslek Yüksekokulunda “Kariyer Söyleşisi” etkinliği düzenlenmiştir.

SANKO Holding Kalite Kontrol Müdürü Sayın Şeyma YILMAZ’ın konuşmacı olduğu program Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof.Dr. Fatih DOĞANOĞLU, Adıyaman Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekanı ve Adıyaman Üniversitesi Besni Ali Erdemoğlu Meslek Yüksekokulu Müdürü Sayın Prof.Dr.Hakan EVİN, Adıyaman Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Emine KARAKAPLAN ÖZER, SANKO Holding  Tekstil Mühendisleri, Besni Ali Erdemoğlu Meslek Yüksekokulu ve Tekstil Mühendisliği öğretim elemanları ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Etkinliğin sonunda söyleşiye katılan öğrenciler arasından kura ile 3 öğrenciye SANKO Holding bünyesinde staj yapma imkânı ve 20 öğrenciye SANKO Holding bünyesindeki fabrikaların tanıtım gezisine katılma hakkı verilmiştir.

Etkinlik, SANKO Holding Kalite Kontrol Müdürü Sayın Şeyma YILMAZ’a katılımları dolayısıyla Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof.Dr. Fatih DOĞANOĞLU tarafından teşekkür belgesi ve hediye takdiminin yapılması ile tamamlanmıştır.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.