23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kurum ziyareti

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Temsili Makam Devri Etkinliği İçin Fatih Sultan Mehmet İlkokulu Müdürü Hamza ARIK, Müdür Yardımcısı Vakkas ÖZASLAN, Sınıf Öğretmeni Sevli TEMİZ ve okul öğrencilerinden Berke Deniz GÖKTAŞ, Halime Yağmur KARLIDAĞ isimli öğrenciler Meslek Yüksekokulumuzu ziyarette bulundular. Meslek Yüksekokulumuz Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Abdulaziz CEYLAN’ı makamında ziyaret ettiler. Müdürlük Makamını geçici olarak Berke Deniz GÖKTAŞ ve Halime Yağmur KARLIDAĞ isimli öğrencilere sırasıyla teslim edilerek hediye verildi. Öğrencilerin okulumuz hakkındaki soruları cevaplandı. Yapmış oldukları ziyaretlerinden  dolayı Fatih Sultan Mehmet İlkokulu öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederiz.