Erasmus+ Programı KA210-VET Faaliyetine ait Proje Başvurumuz kabul edildi.

T.C. Dışişleri Bakanlığı Avrupa Birliği Başkanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Erasmus+ Programı Mesleki Eğitimde Küçük Ölçekli Ortaklıklar (KA210-VET) Faaliyeti 2021 Yılı Teklif Çağrısı Proje Başvurularına İlişkin Sonuçlarına göre Yüksekokulumuz Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin KUTLU tarafından hazırlanıp başvurusu yapılan “Mekatronik Programı Ders İçeriklerinin Güncellenmesi” projesi kabul edildi.
Projenin Üniversitemize hayırlı olmasını dileriz. Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin KUTLU hocamızı tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

image1.pngimage2.png