Çevreyi Sev Doğayı Koru…

Toplum olarak ortak paylaştığımız yaşam alanlarının temiz tutulması bir vatandaşlık görevidir. Toplum içerisinde bulunan toplum bilinci ve sorumluk duygusu kişinin ilk önce kedisine saygı duyması ile başlar. Yaşamsal alanların korunması, doğaya, yeşile sahip çıkılması ve çevre temizliğinin önemi herkesin ortak sorumluluğudur.

cevreyi_koru_copy.jpg

Kişiler kendi ev ve özel kullanım alanlarında özen gösterdikleri her şeyi, ortak kullanım alanlarında da göstermek zorundadır. Maalesef son zamanlarda özellikle Büyük şehirlerin sanayi alanında faaliyetlerini arttırması ile fabrikalar daha da artış gösterdi. Sanayi ve ağır sanayi alanında faaliyet gösteren fabrikaların çevreye zararı kat kat artmaktadır. Bu sorun da hastalıkların çoğalmasına, doğanın ve iklim dengelerinin değişmesine neden olmaktadır.

Yaşadığımız çevrenin temizliği herkes açısından çok önemlidir. Özellikle bilinçsizce atılan atıklar doğanın dengesini bozmakta hatta bütün canlıların hayatlarını tehlikeye atmaktadır. Toplum olarak çevre temizliği konusunda çok bilinçli olduğumuz söylenemez. Özellikle, Avrupa ülkelerinde doğa ve çevre temizliğinin önemi için doğaya ve çevreye verilen değer aynı zamanda insanların birbirlerine olan saygısını da ifade etmektedir.

Size daha iyi hizmet sunabilmek için web sitesinde bazı çerezler kullanmaktadır. Kişisel verilerin işlenmesine yönelik Aydınlatma Metni'ne ulaşabilirsiniz.