Yüksekokulumuzda Müdür Yardımcılığı pozisyonlarında görev değişikliği dolayısıyla, yemek düzenlenmiştir.

28.12.2017

Yüksekokulumuz’ da Müdür Yardımcılığı pozisyonlarında görev değişikliği dolayısıyla, yemek düzenlenmiştir. Eğitim ve Öğretimden sorumlu Öğr. Gör. Zihni Alp ÇEVİK bu görevini Mekatronik bölümü Öğr. Gör. Abdulaziz CEYLAN’ a ; İdari İşlerden Sorumlu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hüseyin DOĞAN ise görevini Büro Hizmetleri ve Sekreterlik bölümü Öğretim elamanı Öğr. Gör. Dr. Mert ÖZGÜNER’ e devretmişlerdir.

Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hüseyin ALKIŞ bunun bir görev değişikliği olduğunu vurgulayarak görevi devreden müdür yardımcılarına plaket vermişlerdir.

Yüksekokul Müdürümüz, görevi devralan müdür yardımcılarına görevlerinde, devreden müdür yardımcılarına ise Akademik ve aile hayatlarında başarılar dileyerek konuşmasını tamamladı.