Yüksekokulumuzda Görev Değişikliği

10.10.2017

Görev süresi sona eren Üniversitemiz Besni Meslek Yüksekokulu (BMYO) Müdürü Doç. Dr. Mücahit ÇELİK’in yerine Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Hüseyin ALKIŞ atandı.

Besni Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen devir teslim törenine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Besni Belediye Başkanı İbrahim ÖZTÜRK, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan SOLMAZ, görevi devreden Müdür Doç. Dr. Mücahit ÇELİK, görevi devralan yeni Müdür Yrd. Doç. Dr. Hüseyin ALKIŞ ile Meslek Yüksekokulu akademik ve idari çalışanları katıldı.

Törende konuşan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, görev süresi boyunca emek ve çalışmalarından dolayı Doç. Dr. Mücahit ÇELİK’e teşekkür ederken Müdür Yrd. Doç. Dr Hüseyin ALKIŞ’a da yeni görevinde başarılar diledi.

Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ konuşmasında; "2017-2018 akademik yılının hayırlı olmasını diliyorum. Asli görevimizin eğitim ve öğretim olduğunu, başarı sağlamamız için çok çalışmamızın gerektiğini ve akademik kariyerimizin milletimize hizmetten sonra ikinci planda olması gerektiğini belirtmek istiyorum. Ülkemizin daha iyi bir yere gelmesi için elimizden gelen her türlü fedakarlığı göstermemiz gerekiyor. Herkesin elini taşın altına koyması ve eğitim kalitesinin arttırılması gerekiyor. Başarı çok çalışma ile birlik ve beraberlikle sağlanacaktır." dedi.

Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ, herkesin dayanışma ve yardımlaşma içerisinde çalışmasının iyi sonuçlar vereceğini belirterek, Besni’de Erdemoğlu Ailesinin de desteği ile akademik çalışmaların devam ettiğini ve eğitim için yapılması gereken her şeyin beraberce yapılacağını dile getirdi. Desteklerinden dolayı Erdemoğlu Ailesi ve Belediye Başkanı İbrahim ÖZTÜRK'e teşekkür eden Rektör Prof. Dr. GÖNÜLLÜ, Besni’de lisans düzeyindeki eğitime önümüzdeki yıl başlanacağının da müjdesini verdi.