Okulumuzda İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u Anma Günü Programı” düzenlendi.

10.3.2018

Okulumuzun Akademik, idari personelinin ve öğrencilerinin katılımı ile “İstiklâl Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY’u Anma Günü Programı” düzenlendi. Program Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı’nın okunmasıyla başladı. Yüksekokul Müdürümüz Yrd. Doç. Dr. Hüseyin ALKIŞ’ın günün anlam ve önemi ile ilgili konuşmalarının ardından “Mehmet Akif ERSOY ve İstiklâl Marşı” isimli belgesel film gösterimi yapıldı. Öğrencilerimiz tarafından şairimize ait şiirlerin okunmasıyla devan eden programda Yüksekokul Okutmanlarımızdan Yahya Kemal BEYİTOĞLU, “İstiklâl Marşı’mızı Anlamak” konulu konuşmaları gerçekleştirdi. Program şiir dinletileri ile sona erdi.