İnovatif Proje Pazarı

19.4.2018

Üniversitemiz Genç Kariyerler Topluluğu ve Teknoloji Transfer Ofisi (ADYÜ TTO) tarafından organize edilen 2. ADYÜ İnovatif Proje Pazarı 58 projenin katılımıyla gerçekleştirildi. Yarışmaya okulumuzdan beş proje ile katılım sağlandı.

İnovatif Proje Pazarı proje yarışmasında 'Pnomatik İnsan Kolu' projesiyle Oğuzhan BOZ, Selim ARSLAN ve Uğur Ümmet TOPÇU Rektörlük Özel ödülünü kazandı.

Üç Eksen Mini Çizici' projesiyle Berrin CANBOLAT, Yusuf AKAY ve Bedran GİDİCİ, Mansiyon ödülünü kazandı.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik eder kazanan öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.

Okul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ALKIŞ öğrencilerimize ve projelerine destek veren Öğr. Gör. Nülifer GÜNDOĞAN, Öğr. Gör. Abdulaziz CEYLAN, Öğr. Gör. Zihni Alp ÇEVİK, Öğr. Gör Hüseyin KUTLU ve Öğr. Gör Ersan YAZAN hocalarımıza teşekkür etti.