27.4.2018

27.04.2018 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzda 1. Mezunlar Buluşması etkinliği düzenlendi. Mezunlar etkinliğine Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Besni Belediye Başkanı İbrahim ÖZTÜRK, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Seyit TEMiR, Prof. Dr. Hasan SOLMAZ,  Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat AYDIN ve çok sayıda mezun öğrencilerimiz yurdun çeşitli yerlerinden gelerek katıldılar. Meslek Yüksekokulumuzun müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin ALKIŞ’ın açılış konuşmasından sonra öğrencilere hitaben Besni Belediye Başkanı İbrahim ÖZTÜRK ve son olarak Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ konuşmalarını yaptılar. Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ öğrencilerin başarılı olması için çok çalışmaları gerektiğini belirterek katılımcılara teşekkür etti. Mezun öğrencilerimize Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer ALBAYRAK tarafından nostalji dersi verilirken, katılan öğrencilere hediyeler taktim edildi.