26.3.2018

26.03.2018 tarihinde, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ ve Rektör Yardımcılarımızdan Prof. Dr. Hasan SOLMAZ, Besni Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin ALKIŞ ve Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Dr. Mert ÖZGÜNER ile birlikte Besni ilçemizde inşaatı devam eden Besni Mehmet Erdemoğlu Mühendislik ve Mimarlık Fakültesini ziyaret ederek çeşitli incelemelerde bulunarak çalışanlardan fakülte hizmet binası ile ilgili bilgiler aldılar. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ İİBF İşletme bölümüne 50 öğrenci ve Mühendislik Fakültesi Teksil Mühendisliğinede 50 öğrenci alınacaktır. Besni Mehmet Erdemoğlu Mühendislik ve Mimarlık Fakültesine 2018-2019 eğitim-öğretim yılı için öğrenci alınması hususunda çalışmaların devam ettiğini belirttiler.