23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

19.4.2018

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle bugünün küçükleri yarının büyükleri olan  Mustafa Baba İlköğretim okulu öğrencileri Müslüm Ali ÖZTÜRKÇE  ile Goncagül VARHAN ve  okul müdürü Hasan KILINÇ okulumuzu ziyarette bulundular.

Ziyarette bulunan öğrencilerle, Meslek yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Abdulaziz CEYLAN samimi bir ortamda dilek ve temennilerini dile getirdiler.

Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Abdulaziz CEYLAN müdürlük makam koltuğunu önce Goncagül VARHAN’a ve akabinde Müslüm Ali ÖZTÜRKÇE  devretti.

Yeni müdürlerimizle karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu. Ziyaretleri için Mustafa Baba İlköğretim okulu müdür ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının ülkemize ve çocuklarımıza hayırlı olmasını dileriz.