2016 - 2017 Mezuniyet Töreni Kutlamaları

12.5.2017
Üniversitemiz Besni Meslek Yüksekokulu 2017 Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi.

Yüksekokul etkinlik alanında gerçekleştirilen törene Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan SOLMAZ, Besni Kaymakamı Ahmet GENCER, Besni Belediye Başkanı İbrahim ÖZTÜRK, Besni Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Mücahit ÇELİK, kurum amirleri, üniversitemiz akademik ve idari personeli, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Ardından mezunlar adına yüksekokul birincisi Ümmü Gülsüm BAYKARA bir konuşma yaptı. BAYKARA, eğitim hayatları boyunca verdikleri destekten dolayı ailelere ve hocalara arkadaşları adına teşekkür etti. Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Mücahit ÇELİK yaptığı konuşmada mezun olan öğrencilere bundan sonraki yaşamlarında başarılar dileyerek, hayat boyu mutlu olmalarını diledi. Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan SOLMAZ ise yaptığı konuşmada mezun olan öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi. Vatanını ve milletini seven çok çalışan bir gençlik istediğini belirten Prof. Dr. SOLMAZ “İlimden vazgeçmeyin, pes etmeyin, idealist olun” tavsiyelerinde bulundu.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan SOLMAZ okul birincisi Ümmü Gülsüm BAYKARA ile yaş kütüğüne plaket çaktılar. Dereceye giren öğrencilere hediyelerin verilmesinin ardindan mezuniyet töreni kep atma töreni ve kokteyl ile devam etti. Besni Meslek Yüksekokulundan 2016-2017 eğitim öğretim yılı itibarı ile 589 öğrenci mezun oldu.